laupäev, 30. september 2017

Tuleb tuluõhtu!

Hei aktiivsed klubilised - on aeg kõik lähemad ja kaugemad fännid üles otsida 
nii maa alt kui maa pealt, 
vaim ja mõtted valmis panna, 
koht broneerida ning kohale tulla!
Sest kes ees, see sees!
Käru pereklubi korraldas 23. septembril Kerro ajaloo teise tuluõhtu ja ühtlasi 350. peo.
Õhtu eesmärk oli tutvustada klubi tegevust laiemale üldsusele ning koguda lisaraha, et tähistada meeldejäävalt peatselt saabuvat klubi 40. aastapäeva. Eesmärk saavutati. Esimene tuluõhtu viidi läbi 1979. aasta kevadel ning siis koguti raha lauanõude tarbeks. Toona toimus avalik kontsert, mis pälvis kohaliku rahva hulgas suurt huvi. 
Tänavusel tuluõhtul avati liikmetele ja külalistele kohvik ja grillbaar, korraldati oksjon, õnne- ja pimeloos ning viidi läbi seltskondlikke mänge. Oksjoni kuumimaks artikliks kujunesid vaieldamatult kuused ning pimeoksjonil tehti kõrgeid panuseid kogupere spordikomplektile. 
Tantsumuusikat pakkus pillimees Urmo Annus ning üllatusesinejana astus üles klubiliige Meelis Ansi vahva muusikalise numbriga. Tuluõhtuga kogusime 785€. Suur tänu kõigile, kes sellel tuluõhtul pereklubi saabuvat 40. aastapäevapidu toetasid, ürituse korraldamisel abiks olid, mänge ja õnneloosi korraldasid, heategevuskohvikus aitasid ja oma küpsetistega toetasid, grillbaaris toimetasid, oksjoni juhtisid ning muidugi neile, kes meie õhtust osa võtsid. See on meile väga oluline. 
Kohtumiseni aastapäevapeol 25. novembril!
Tiia Tuisk perenaine

Ajalooline pidu klubi ajaloos, kus ühinevate valdade vallavanemad kõik kolm osalesid meie tuluõhtul. Enda arvamuse avaldas Väätsa vallavanem oma veebilehel. Loe edasi